Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Novosti iz podjetja Victaulic

Novosti iz podjetja Victaulic

13.11.2019

Na dvodnevnem izobraževanju, ki je potekalo na sedežu podjetja CMC GROUP, so strokovnjaki iz podjetja Victaulic predstavili inovativne rešitve tudi za najbolj edinstvene gradbene izzive. Podjetje Victaulic letos obeležuje 100-letnico obstoja in v ta namen so pripravili vrsto novih proizvodov in sistemskih rešitev.

Inženirja za tehnično podporo iz podjetja Victaulic sta predstavila novosti za montažo PEHD cevovodov ter nove šprinkler šobe, ki so namenjene protipožarni zaščiti skladiščnih in industrijskih prostorov. Poseben poudarek je bil namenjen dvižnim vodom hladilne, ogrevalne in sanitarne vode v visokih objektih ter razvodom tehnoloških medijev v industriji.

Strokovno izobraževanje, ki so se ga udeležili predstavniki vseh naših povezanih družb, so bila odlična priložnost tudi za izmenjavo mnenj in praktičnih izkušenj iz različnih regij.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.