Sistem PAM-GLOBAL S®

Litoželezni sistem odvodnjavanja in notranje kanalizacije PAM Global S je sestavljen iz cevi in fazonov iz sive litine ter nerjavečega spojnega materiala v skladu s standardom EN 877. Na razpolago je tudi sistem za pritrjevanje in montažo T...
Preberi več Stopi v stik

Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

Poiščite prave izdelke ali platforme za svoj projekt in sestavite rešitev, ki jo bo mogoče izpeljati v realnem času.

PDF icon Preberi več
Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

Litoželezni sistem odvodnjavanja in notranje kanalizacije PAM Global S je sestavljen iz cevi in fazonov iz sive litine ter nerjavečega spojnega materiala v skladu s standardom EN 877. Na razpolago je tudi sistem za pritrjevanje in montažo Tyrodur, ki se uporablja za razna obešala, konzole in podobno.

Cevi so iz sive litine proizvedene po centrifugalnem postopku in toplotno obdelane (žarjene) za zmanjšanje notranjih napetosti in doseganje boljših mehanskih lastnosti. Cevi so znotraj zaščitene z 2k epoksi premazom 130 mikronov, zunaj osnovna rdeča antikorozijska zaščita 40 mikronov.

Fazonski komadi izdelani iz sive litine so zaščiteni po postopku kataforeze. Spojni material (spojke) so iz EPDM gume in nerjaveče objemke tipa kot Rapid NG.

Cevi se uporabljajo v kanalizacijskih sistemih in za odvodnjavanje v stavbah in pri odvodnjavanju mostov. Posebej primerne so za visoko obremenjene sisteme v laboratorijih, bolnicah in industriji, kjer so prisotne visoke temperature in agresivnost medijev. Uporabljajo se tudi v šolah, vrtcih, večstanovanjskih zgradbah, hotelih, knjižnicah in vseh ostalih objektih javnega značaja.

Posebne lastnosti se kažejo v poudarku na protipožarni in protihrupni zaščiti. Sistem je skladen in označen skladno z SIST EN 877. Dimenzije nominalno DN 50 do DN 300 (notranji premer) po povpraševanju tudi do DN 600.

Montaža po navodilih proizvajalca.

VEČ IZDELKOV

Kanalizacija in odvodnjavanje

Kanalizacija in odvodnjavanje

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

Preberi več
Kanalizacija in odvodnjavanje

Stopi v stik

CMC GROUP d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Nazaj na vrh