Ponudba mehčalnih naprav

Ponudba mehčalnih naprav

SMARTSOFT - kompaktna enojna ionska mehčalna naprava Serija SMARTSOFT je ena izmed najbolj ekonomičnih in zanesljivih ionskih mehčalnih naprav na trgu, zahvaljujoč inteligentnemu krmilnemu ventilu, ki samodejno nadzoruje porabo v...
Preberi več Stopi v stik

Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

Poiščite prave izdelke ali platforme za svoj projekt in sestavite rešitev, ki jo bo mogoče izpeljati v realnem času.

PDF icon Preberi več
Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

SMARTSOFT - kompaktna enojna ionska mehčalna naprava


Serija SMARTSOFT je ena izmed najbolj ekonomičnih in zanesljivih ionskih mehčalnih naprav na trgu, zahvaljujoč inteligentnemu krmilnemu ventilu, ki samodejno nadzoruje porabo vode in tako optimalno prilagodi čas regeneracije. Vse informacije so vidne na velikem zaslonu na ohišju naprave.

Karakteristike: Inteligentni krmilni ventil ima tovarniško vgrajen mešalni in by-pass ventil ter možnost zagotavljanja nemotene oskrbe z vodo, tudi med regeneracijo. Naprava ima na vrhu prozorno odprtino, ki omogoča preprosto polnjenje in preverjanje količine soli za regeneracijo. Na dnu posode pa ima vgrajeno solno mrežico, ki zagotavlja optimalno porabo soli.

  • Mikroprocesorsko krmiljenje in programiranje na kontrolni plošči s popolnoma prilagodljivimi načini delovanja
  • Delovni tlak: 2 do 7 bar
  • Priključna napetost: 230 V/50 Hz
  • Maksimalna temperatura vode 43 °C
  • Možna dodatna vgradnja sterilizatorja ionske smole, ki opravi dezinfekcijo polnila med regeneracijo

 

SOFT - kompaktna enojna ionska mehčalna naprava

 

Serija SOFT je ena izmed najbolj ekonomičnih in zanesljivih ionskih mehčalnih naprav na trgu, zahvaljujoč inteligentnemu krmilnemu ventilu, ki samodejno nadzoruje porabo vode in tako optimalno prilagodi čas regeneracije. Naprava ima na vrhu odstranljiv pokrov pod katerim se nahaja krmilni ventil in odprtino za polnjenje in preverjanje količine soli za regeneracijo. Na dnu posode pa ima vgrajeno solno mrežico, ki zagotavlja optimalno porabo soli. Inteligentni krmilni ventil ima zaslon, na katerem so vidne vse informacije o delovanju naprave in tovarniško vgrajen mešalni ter by-pass ventil.

Karakteristike:

  • Mikroprocesorsko krmiljenje in programiranje na krmilnem ventilu s popolnoma prilagodljivimi načini delovanja
  • Delovni tlak: 2 do 7 bar
  • Priključna napetost: 230 V/50 Hz
  • Maksimalna temperatura vode 43 °C
  • Možna dodatna vgradnja sterilizatorja ionske smole, ki opravi dezinfekcijo polnila med regeneracijo

 

Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.SOFT SIMPLEX - enojna ionska mehčalna naprava

 

Enojne mehčalne naprave SOFT SIMPLEX vsebujejo tlačno posodo iz armiranega polietilena s kationskim ionskim izmenjevalcem v Na obliki, večpotni krmilni ventil s časovnim in volumetričnim mikroprocesorskim krmilnikom ter solno posodo za regeneracijo ionskega izmenjevalca. Enojne mehčalne naprave se uporabljajo za aplikacije, kjer je dobava mehke vode, med fazo regeneracije ionskega izmenjevalca lahko prekinjena.

 

SOFT TWIN - dvojna ionska mehčalna naprava

 

Dvojne mehčalne naprave serije SOFT TWIN vsebujejo dve tlačni posodi iz armiranega polietilena s kationskim ionskim izmenjevalcem v Na obliki, dva večpotna krmilna ventila s časovnim in volumetričnim mikroprocesorskim krmilnikom ter dve solni posodi za regeneracijo ionskega izmenjevalca.

Dvojne mehčalne naprave serije SOFT TWIN se uporabljajo za aplikacije, kjer dobava mehke vode, med fazo regeneracije ionskega izmenjevalca ne sme biti prekinjena. Omogočajo dvakrat večji trenutni pretok, od nazivnega pretoka enega krmilnega ventila, zato so najbolj primerne za vgradnjo v hotele, večstanovanjske objekte, hladilne stolpe, bazene in ostale aplikacije, kjer poraba vode v določenih časovnih obdobjih močno niha.

 

SOFT DUPLEX - dvojna ionska mehčalna naprava

 

Dvojne mehčalne naprave serije SOFT DUPLEX vsebujejo dve tlačni posodi iz armiranega polietilena s kationskim ionskim izmenjevalcem v Na obliki, dva večpotna krmilna ventila s časovnim in volumetričnim mikroprocesorskim krmilnikom, elektromotorni tri-potni preklopni ventil na izstopu in solno posodo za regeneracijo ionskega izmenjevalca.

Dvojne mehčalne naprave serije SOFT DUPLEX se uporabljajo za aplikacije, kjer dobava mehke vode, med fazo regeneracije ionskega izmenjevalca ne sme biti prekinjena. Tri-potni preklopni ventil omogoča konstantno dobavo mehke vode, ne glede na delovanja mehčalne naprave.


Podrobnejše informacije o delovanju hišnih mehčalnih naprav si preberite na naslednji povezavi.


Z nakupom mehčalne naprave podjetja CMC GROUP si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 1 leta od dneva njenega zagona. Z registracijo svoje nove mehčalne naprave boste pridobili podaljšano, 3-letno garancijo.  

Preberi več

VEČ IZDELKOV

Kanalizacija in odvodnjavanje

Kanalizacija in odvodnjavanje

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

Preberi več
Kanalizacija in odvodnjavanje

Stopi v stik

CMC GROUP d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Nazaj na vrh