Fazonski kosi

Fazonski kosi so narejeni iz nodularne litine v skladu z EN 545:2010, z zunanjo in notranjo zaščito po postopku kataforeze min. debeline 70 mikronov oz. po klasičnem postopku min. debeline 250 mikronov. Opremljeni so z ustreznimi tesni...
Preberi več Stopi v stik

Vsi produkti

Obojčni kosi

Obojčni kosi

Prirobnični kosi

Prirobnični kosi

Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

Poiščite prave izdelke ali platforme za svoj projekt in sestavite rešitev, ki jo bo mogoče izpeljati v realnem času.

PDF icon Preberi več
Potrebujete pomoč pri iskanju izdelkov?

Fazonski kosi so narejeni iz nodularne litine v skladu z EN 545:2010, z zunanjo in notranjo zaščito po postopku kataforeze min. debeline 70 mikronov oz. po klasičnem postopku min. debeline 250 mikronov. Opremljeni so z ustreznimi tesnili v skladu z EN 681-1. Prirobnični fazonski kosi standardne izvedbe imajo imeti vrtljivo prirobnico, obojčni fazonski kosi pa vključujejo STD, STD VI ali UNI Ve spoj. Spoji na obojčnih fazonskih kosih so enaki kot pri ceveh. Obojčno tesnilo je, zaradi zagotovitve kvalitete spoja, preiskušeno skupaj s fazoni (certifikat).

Večina materiala do dimenzije DN 250 je na voljo v skladišču v Logatcu. Fazonski kosi so bili testirani tudi na Zavodu za raziskavo materiala in na Inštitutu za varovanje zdravja v Ljubljani, kjer so izdali vse potrebne dokumente o ustreznosti uporabe materiala na področju Republike Slovenije.

Izbirate laho med dvema modeloma fazonskih kosov:

  • obojčnimi fazonskimi kosi, v velikosti od DN 60 do DN 2000 in
  • prirobičnimi fazonskimi kosi, v velikosti od DN 60 do DN 2000.

VEČ IZDELKOV

Kanalizacija in odvodnjavanje

Kanalizacija in odvodnjavanje

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

Preberi več
Kanalizacija in odvodnjavanje

Stopi v stik

CMC GROUP d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Zapri
Nazaj na vrh