CMC GROUP praznuje 35 let!

CMC GROUP praznuje 35 let!
V letošnjem letu obeležujemo pomemben mejnik, ki je potrditev našega dela, znanja, strokovnosti in izkušenj.

Dejavnost podjetja je bila vse od ustanovitve v tesni navezi z vodo. Če je v prvih dveh desetletjih rasel predvsem obseg ponudbe, je v zadnjih dveh desetletjih napredoval upravljavski, informacijski, procesni in tehnološki razvoj. Z naraščajočimi izkušnjami in znanjem ter zaradi vse bolj specifičnih zahtev trga se je v podjetju razvil celovit projektni pristop, ki zajema tako sodelovanje pri zasnovi sistemov kakor tudi vgradnjo in vzdrževanje vsakega dobavljenega kosa opreme. Z lastno ekipo strokovnjakov in serviserjev omogočamo izvedbo vodovodnih in ogrevalnih sistemov, merilnih in nadzornih aplikacij ter vzdrževanje in podporo skozi celotno življenjsko dobo.

V CMC-ju izredno cenimo, da nam stranke zaupajo že 35 let. Zavedamo se, da le skupaj lahko ustvarjamo pregledne rešitve, ki omogočajo popolno funkcionalnost vodovodnih in komunalnih infrastruktur

Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo vsem naših poslovnim partnerjem, ter se veselimo nadaljnjega sodelovanja in novih poslovnih priložnosti!

CMC GROUP praznuje 35 let!
Komunaliada 2024
Nazaj na seznam
Komunalne igre 2023
Nazaj na vrh