Jezik:

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

 
 
 
 
 
 

Hišne mehčalne naprave

Pitna voda iz javnih vodovodnih sistemov je večinoma srednje trda do trda. Ker trda voda vsebuje raztopljene kalcijeve in magnezijeve ione, se v gospodinjstvih pogosto pojavlja vodni kamen. Nalaga se v ceveh, parnih kotlih, bobnih pralnih strojev, straniščnih kotličkih, pa tudi različnih napravah, kot so grelniki vode. Proces nalaganja vodnega kamna se s segrevanjem vode še pospešuje.

Za učinkovito zaščito vodovodne napeljave, opreme in naprav pred poškodbami, ki jih povzroča trda voda, so prava rešitev hišne mehčalne naprave. Te z ionsko izmenjavo učinkovito mehčajo vodo.

Pri izbiri mehčalne naprave je potrebna posebna pozornost, saj le-ta vpliva na njeno pravilno in brezhibno delovanje. Izbira naprave je odvisna od različnih dejavnikov in sicer od trdote vstopne vode (°dH), dnevne porabe vode (m3), števila oseb v bivanjski enoti, števila vodnih porabnikov (armature, tuši, sanitarije,...) v bivanjski enoti, prostorske umestitve in ne nazadnje od želje uporabnika. Pravilna izbira je pogoj za brezhibno in dolgoletno delovanje mehčalne naprave.

Ko izberemo ustrezno mehčalno napravo, je naslednji pomemben korak strokovna vgradnja in nastavitev parametrov delovanja naprave. V podjetju CMC GROUP vam nudimo celotno izvedbo, vključno z montažo in zagonom, na voljo pa smo vam tudi za nasvete in strokovno svetovanje.

Z nakupom mehčalne naprave podjetja CMC GROUP si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 1 leta od dneva njenega zagona. Z registracijo svoje nove mehčalne naprave boste pridobili podaljšano, 3-letno garancijo. Preberite več...

 
 
 
Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.
 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.