Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Izjemna udeležba webinarja

Izjemna udeležba webinarja

10.11.2020

Na webinarju z naslovom Celovit pristop izbire in vgradnje pokrivnih kanalizacijskih elementov glede na frekventnost prometa smo predstavili duktilno litino za pokrove in rešetke v primerjavi z ostalimi materiali. Načini vgradnje in izbira primernega načina vgradnje so glede na konfiguracijo terena ter glede na uporabljen cevni sistem zelo različni. Zato smo pregledali vse možnosti, pa tudi konstrukcijske razlike glede na frekventnost prometa. Podali smo tudi rešitve za odvodnjavanje meteornih voda ter pregledali prakse s področja ostalih članic EU.

Skozi celovit pristop izbire in vgradnje pokrivnih kanalizacijskih elementov glede na frekventnost prometa je udeležence popeljal Klemen Stiplovšek, svetovalec za kanalizacijske sisteme v CMC GROUP.

Izjemen odziv in udeležba tako različnih ciljnih skupin, kot so komunalna podjetja, projektanti in izvajalci, nam je vzpodbuda za organizacijo webinarjev tudi v prihodnje.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.