Novosti za investitorje, izvajalce in projektante

Novosti za investitorje, izvajalce in projektante
Dvodnevno srečanje v Skopju je ponudilo predstavitev novosti podjetja Saint-Gobain PAM.

Skupaj s predstavniki podjetja Saint-Gobain PAM Buildings smo za tržišča Srbije, Severne Makedonije, Kosova in Albanije izvedli predstavitev materialov iz sive litine, ki se prvenstveno uporabljajo za kanalizacijo in vertikalno odvodnjavanje. S temi produkti uspešno rešujemo vse zahteve pri izvedbi kanalizacijskih sistemov ali odvodnjavanju meteornih vod na različnih objektih. Hoteli, bolnice, stavbe z ravnimi strehami, mostovi in drugi gradbeni objekti morajo namreč izpolnjevati visoke standarde glede požarne varnosti, hrupa, mehanskih obremenitev, kemične in temperaturne obstojnosti ter trajnosti, kar zadostimo z uporabo teh materialov.

Predstavljene so bile vse prednosti uporabe cevi in spojnih elementov iz sive litine, ki so glede na namen uporabe razdeljene v linije produktov s komercialnimi imeni PAM Global Plus, Itinero, Residential Range, EPAMS, Elixair (za toplotne izmenjevalce) in povsem nove linije PAM Agilium.

Predstavitve so bile namenjene tako investitorjem, izvajalcem, projektantom in vsem ostalim, ki so na kakršenkoli način vključeni v omenjene projekte.

Novosti za investitorje, izvajalce in projektante
Nazaj na seznam
Komunaliada 2024
Nazaj na vrh