Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Reference


 
Razvrsti po:
 
 • Fontana, ki povezuje

  31.12.2020

  V Škofljici so s postavitvijo fontane, ureditvijo tržnice in parka ustvarili pomembno središče občine.
  Več o ...
   
 • Protipožarni sistem Krka

  10.09.2020

  Dotrajanost glavnega cevovoda za napajanje požarnega šprinkler sistema v podjetju Krka d.d. Novo mesto je vodila v prenovo cevovoda v več etapah.
  Več o ...
   
 • Sanacija odvodnjavanja na viaduktu Lijak

  28.02.2020

  Slabo stanje dilatacij na viaduktih Lijak-D in Lijak-L je zahtevalo njihovo zamenjavo ter obnovo hidroizolacije in asfaltnih slojev na mestu dilatacij.
  Več o ...
   
 • Čistilna naprava v vodarni Podstenjšek

  08.01.2020

  Projekt "Podstenjšek" je vključeval izgradnjo čistilne naprave za pripravo pitne vode po principu ultrafiltracije. Kot glavni izvajalec smo izvedli celotna gradbena, strojno inštalacijska in elektro dela.
  Več o ...
   
 • Čiščenje hladilne vode s samočistilnimi filtri

  27.11.2019

  Z namenom posodobitve procesov smo v letošnjem letu v TE-TOL-u namestili štiri avtomatske filtre za generator in turbino 3, jih povezali s krmilno omarico, ter dobavili in povezali samočistilna filtra mlinov kotla 3.
  Več o ...
   
 • Rekonstrukcija vodovoda in vodohrana Vinje-Dolina

  27.09.2019

  Z izgradnjo novega in večjega vodohrana Vinje-Dolina smo zagotovili sodobne higienske standarde, požarno in obratovalno varnost, varen dostop v objekt ter boljše možnosti nadzora in vzdrževanja.
  Več o ...
   
 • Rešetke za učinkovito zaščito dreves

  10.09.2019

  Sodobna urbana ureditev namenja velik poudarek ozelenitvi javnih površin. Zelenice, grmičevje in drevje so ob bližini prometnih in pohodnih površin podvržene dodatnim obremenitvah, zato je njihova zaščita toliko bolj pomembna.
  Več o ...
   
 • Z avtomatsko filtracijo do izboljšanega sistema hlajenja

  07.08.2019

  Skupaj s Termoelektrarno Toplarno Ljubljana smo razvili dvostopenjsko avtomatsko filtracijo, ki je močno poenostavila hlajenje turbin in generatorja v tem ljubljanskem energetskem objektu.
  Več o ...
   
 • PORTONOVI – luksuzna turistična destinacija

  27.06.2019

  V Črni Gori, na vhodu v zaliv Boka Kotorska, nastaja moderno turistično središče - Resort Portonovi. Letovišče, ki bo prve obiskovalce gostilo že to poletje, bo ob zaključku del obsegalo moderno pristanišče in kar 275 spremljevalnih objektov.
  Več o ...
   
 • Pokrovi KASI v ZOO Ljubljana

  03.06.2019

  Živalski vrt Ljubljana, ki ga vsako leto obišče okoli 260.000 obiskovalcev, se od leta 1988 razvija v sodoben živalski vrt. Postaja center za varstvo narave in naravnega okolja in v tem času je doživel številne prenove.
  Več o ...
   
 • Zamenjava vodovodov na območju vodohrana Rožnik

  09.05.2019

  Stari vodohran Rožnik je prvi vodohran zgrajen na Centralnem vodovodnem sistemu Ljubljane, ki je bil v sistem vključen že daljnega leta 1890. Ker je zunanji vstopni del zaščiten kot kulturna dediščina, je bila temu prilagojena tudi njegova obnova.
  Več o ...
   
 • Čistilna naprava za pitno vodo Podslivnica

  24.04.2019

  Zaradi ogroženosti vodnega vira na zajetju Podslivnica, smo v podjetju CMC Group d.o.o. pripravili rešitev za obnovo obstoječega vodovoda in čiščenje ter dezinfekcijo površinske vode iz zajetja.
  Več o ...
   
 • Trubarjeva cesta s priključnimi ulicami

  26.03.2019

  V samem mestnem jedru Ljubljane je zaživel projekt prenove Trubarjeve ceste s priključnimi ulicami. Projekt obsega ureditev zgornjega ustroja - nove ureditve cestišča, ter obnove komunalne infrastrukture. Pri obnovi vodovoda in vodovodnih hišnih priključkov kot pogodbeni partner sodeluje tudi podjetje CMC Group d.o.o.
  Več o ...
   
 • Projekt centralne čistilne naprave ob Vrtojbici

  21.03.2016

  V marcu 2016 se je zaključil projekt izvedbe strojnih in elektro instalacij na objektu CČN Nova Gorica s kapaciteto 50.500 PE.
  Več o ...
   
 • Slovenska cesta v Ljubljani

  09.05.2015

  V novembru 2014 smo kot podizvajalec podjetja HNG d.o.o. v sklopu prenove Slovenske ceste v Ljubljani, začeli z izvedbo rekonstrukcije javnega vodovoda na območju med Šubičevo ulico in Gosposvetsko cesto.
  Več o ...
   
 • Projekt Drinkadria

  01.04.2015

  Dobava in vgradnja merilcev pretoka in tlaka ali nivoja, telemetrijske opreme ter "GPRS" prenos podatkov iz merilnih mest v sistem SCADA z njegovo nadgradnjo v okviru projekta Drinkadria.
  Več o ...
   
 • Hidrantno omrežje predora Ločica

  03.11.2014

  V novembru 2014 smo v CMC Ekocon d.o.o. kot vodilni partner v skupnem nastopu s podjetjem CVP inženiring d.o.o., začeli izgradnjo hidrantnega omrežja, črpališča in LED smernikov v dvocevnem predoru Ločica (cca 750 m vsak predor) na AC odseku Vransko – Blagovica.
  Več o ...
   
 
Prikaži strani
 
 

Oglejte si tudi arhiv naših referenc ter naše večje projekte.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.