Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Reference


 
Razvrsti po:
 
 • Čistilna naprava za pitno vodo Podslivnica

  24.04.2019

  Zaradi ogroženosti vodnega vira na zajetju Podslivnica, smo v podjetju CMC Group d.o.o. pripravili rešitev za obnovo obstoječega vodovoda in čiščenje ter dezinfekcijo površinske vode iz zajetja.
  Več o ...
   
 • Trubarjeva cesta s priključnimi ulicami

  26.03.2019

  V samem mestnem jedru Ljubljane je zaživel projekt prenove Trubarjeve ceste s priključnimi ulicami. Projekt obsega ureditev zgornjega ustroja - nove ureditve cestišča, ter obnove komunalne infrastrukture. Pri obnovi vodovoda in vodovodnih hišnih priključkov kot pogodbeni partner sodeluje tudi podjetje CMC Group d.o.o.
  Več o ...
   
 • Projekt centralne čistilne naprave ob Vrtojbici

  21.03.2016

  V marcu 2016 se je zaključil projekt izvedbe strojnih in elektro instalacij na objektu CČN Nova Gorica s kapaciteto 50.500 PE.
  Več o ...
   
 • Slovenska cesta v Ljubljani

  09.05.2015

  V novembru 2014 smo kot podizvajalec podjetja HNG d.o.o. v sklopu prenove Slovenske ceste v Ljubljani, začeli z izvedbo rekonstrukcije javnega vodovoda na območju med Šubičevo ulico in Gosposvetsko cesto.
  Več o ...
   
 • Projekt Drinkadria

  01.04.2015

  Dobava in vgradnja merilcev pretoka in tlaka ali nivoja, telemetrijske opreme ter "GPRS" prenos podatkov iz merilnih mest v sistem SCADA z njegovo nadgradnjo v okviru projekta Drinkadria.
  Več o ...
   
 • Hidrantno omrežje predora Ločica

  03.11.2014

  V novembru 2014 smo v CMC Ekocon d.o.o. kot vodilni partner v skupnem nastopu s podjetjem CVP inženiring d.o.o., začeli izgradnjo hidrantnega omrežja, črpališča in LED smernikov v dvocevnem predoru Ločica (cca 750 m vsak predor) na AC odseku Vransko – Blagovica.
  Več o ...
   
 
Prvi12NaslednjiZadnjiVsi
 
 

Oglejte si tudi arhiv naših referenc ter naše večje projekte.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.