Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Obnova bazenske tehnike Tivoli

Obnova bazenske tehnike Tivoli

01.07.2012

Skupaj s partnerskih podjetjem DARRTECH d.o.o. smo uspešno zaključili I. fazo projekta obnova bazenske tehnike pokritega šolskega bazena v Tivoliju. Dela so zajemala kompletno obnovo in zamenjavo tlačne, prelivne in odtočne inštalacije, kompenzacijske posode in pralnega bazena, zamenjavo filtracije in kompletnega sistema za kontrolo, analizo in pripravo bazenske vode.

Posebnost projekta je uporaba tehnologije čiščenja s postopkom ultrafiltracije, kot prvi takšen primer pri javnih bazenih. Poleg visoko kvalitetnega sistema ultrafiltracije in pred filtracije, je vgrajena še glavna tlačna črpalko z rekuperacijo toplote, za pripravo komprimiranega zraka se uporablja vijačni kompresor, vse kemične analize pa so izvedene z opremo Siemens (Wallace Tiernan). Nadzor in upravljanje celotnega sistema je popolnoma avtomatizirano in vključuje vse varnostne elemente, ki zagotavljajo optimalno delovanje v želenih parametrih.

V II. fazi, ko se bo izvedla obnova opreme športnega bazena, bo nameščena še oprema za obdelavo odpadne vode iz obeh bazenov, ki bo omogočala ponovno uporabo vode v sistemu in s tem še dodatne prihranke pri obratovanju bazenskega kompleksa.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.