Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Slovenska cesta v Ljubljani

Slovenska cesta v Ljubljani

09.05.2015

Naše podjetje je v sklopu rekonstrukcije vodovodnega omrežja izvedlo montažna dela skupaj z dobavo materiala. Dela so zajemala izvedbo 400m vodovoda iz nodularne litine DN200 in DN300, izvedbo hidrantnega omrežja na trgu Ajdovščina, izvedbo hišnih priključkov in dveh pitnikov.

Sočasno z rekonstrukcijo vodovoda je potekala tudi obnova javne razsvetljave. Naše podjetje je kot podizvajalec podjetja KPL d.d. marca 2015 začelo z dobavo materiala in izvedbo elektromontažnih del javne razsvetljave. Dela so zajemala postavitev sedmih kandelabrov, obešanje vzdolžnih in prečnih jeklenic, kabliranje, montaža LED svetil, izvedbo talnih LED svetil, obnovo prižigališča pri Pošti Slovenije in nadgradnjo sistema za komunikacijo nadzornega sistema z LED svetili.
V sodelovanju s partnerji in projektanti smo za območje Slovenske ceste razvili nov tip pametne LED svetilke za obešanje na jeklenico.
Dela smo nato nadaljevali na območju Cankarjeve ceste v Ljubljani, kjer smo kot podizvajalci podjetja KPL d.d. avgusta 2015 začeli z rekonstrukcijo primarnega vodovoda LŽ DN325 zgrajenega leta 1889, skupaj s sekundarnim vodovodom LŽ DN100. Izvedli smo skupaj 750m cevovoda DN400, DN300 in DN100 iz nodularne litine ter obnovo več hišnih priključkov.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.