Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Projekt Drinkadria

Projekt Drinkadria

01.04.2015

Uspešno zmo zaključili gradbena, strojna in elektro dela za vgradnjo 22 nadzornih točk merjenja pretoka in tlaka / nivoja v sklopu projekta "Dobava in vgradnja merilcev pretoka in tlaka ali nivoja, telemetrijske opreme ter "GPRS" prenos podatkov iz merilnih mest v sistem SCADA z njegovo nadgradnjo v okviru projekta Drinkadria" kot del Jadranskega čezmejnega projekta IPA.

Izvedba projekta je bila podjetju CMC Group zaupana tudi na podlagi predhodno uspešno zaključenih projektov za nadzor vodovodnega omrežja v Ljubljani, Domžalah in Logatcu. Celoten projekt je bil skupaj z dobavo celotne opreme zaključen v samo dveh mesecih.

Kot zanimivost je projekt predvideval, da se na več točkah merilniki pretoka "vkopljejo" brez vodovodnega jaška. Merilniki pretoka Aquamaster, proizvajalca ABB, so bili izbrani kot najboljša rešitev za takšno vgradnjo. Opcija napajanja za obnovljive vire na pretvorniku merilnika pretoka je nudila kar najbolj enostavno integracijo v sisteme s solarnim ali omrežnim napajanjem.

Na projektu smo sodelovali večimi podizvajalci iz celotne Slovenije, katerim se ob tej priliki ponovno zahvaljujemo za sodelovanje.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.