Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Proizvodno-poslovni objekt Precision Resource

Proizvodno-poslovni objekt Precision Resource

01.08.2022

Precision Resource d.o.o. je vodilni dobavitelj preciznih kovinskih komponent, izdelanih s tehnologijo finega rezanja. Podjetje je na slovenski trg vstopilo leta 2017, ko je prevzelo Hidrio Rotomatiko d.o.o. Zaradi širitve poslovanja in potreb po večjih zmogljivostih je v Logatcu zgradilo nov proizvodno-poslovni objekt.

CMC GROUP d.o.o. je pri izgradnji novega proizvodnega objekta nastopal kot izvajalec strojnih inštalacij. Izvedli smo razvod tehnološke vode za ogrevanje in hlajenje prostorov in strojev v proizvodnji. Cevne razvode smo izvedli z inox ožlebljenimi cevmi in fazonskimi kosi, po principu hitrega spajanja s spojkami Victaulic. Sistem Victaulic olajša in pospeši montažo cevne inštalacije, še posebej na težko dostopnih mestih.

Poleg cevnih razvodov smo izvedli tudi tretma polnilne vode za sistem ogrevanja in hlajenja. V postopku tretmaja se surovi vodi najprej mehansko odstrani nečistoče in jo omehča z avtomatsko ionsko mehčalno napravo, ki deluje na principu nevtralne ionske izmenjave. Polnilni vodi se nato proporcionalno pretoku dodaja zaščitno sredstvo proti koroziji elementov v stiku z vodo. Zaščitno sredstvo dodajamo z dozirnimi črpalkami proizvajalca Grundfos. V zadnji fazi se izvaja UV sterilizacija z UV dezinfekcijsko napravo renomiranega proizvajalca Aquafides. Naprava ima vgrajen UVC senzor, ki meri moč sevanja UVC žarnice, kar je ključen podatek za nadzor ustreznega delovanja naprave. UV naprave proizvajalca Aquafides izpolnjujejo visoke zahteve glede kakovosti in varnosti, to dokazuje tudi certifikat ÖNORM M5873-1E.

 
 
 

Oglejte si tudi arhiv naših referenc ter naše večje projekte.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.