Jezik:

Bistre domisli in odlična izvedba preglednih rešitev so temelj za uresničevanje uspešnih projektov.

 
 
 
 
 
 

Rešetke za učinkovito zaščito dreves

Rešetke za učinkovito zaščito dreves

10.09.2019

V ponudbi podjetja CMC GROUP so na voljo drevesne rešetke in okvirji za takojšnjo vgradnjo proizvajalca Saint-Gobain PAM. Na Trubarjevi ulici v Celju so tako vgrajene rešetke Monet, pred trgovskim centrom Merkur v Velenju rešetke Gauguin in pred centrom Maximus v Murski Soboti model Deslandes. Izbiramo lahko še med modelom Fantin-Latour, Daubigny, Seurat in Cezanne.

Drevesne rešetke so iz nodularne litine, okvirji, kamor rešetke namestimo, pa iz pocinkanega jekla. Testni preizkusi so dokazali, da se drevesne rešetke izvrstno obnesejo na močno frekventnih področjih, kot so javne površine, trgi, cone za pešce, tržnice in podobno.

Rešetke proizvajalca Saint-Gobain PAM so na voljo s širokim naborom vzorcev, tako da jih lahko prilagodimo različnim stilom in preostali ureditvi urbanih področij. Drevesa s svojimi krošnjami uravnavajo mikroklimo, filtrirajo prah iz zraka in učinkovito dušijo urbani hrup. Pomembno je, da drevesom kljub asfaltiranim, betonskim ali tlakovanim tlom omogočimo dostop do vode, zraka in hranil.

Različne velikosti in zračnost rešetk zagotavljajo prilagoditev različno velikim in obsežnim drevesnim deblom ter prostorskim možnostim. Z ustrezno izbiro zunanje in notranje dimenzije rešetk drevesom omogočimo dovolj prostora za njihovo rast in razvoj.

Drevesne rešetke proizvajalca Saint-Gobain PAM združujejo tako estetski vidik, kot zaščito dreves pred vandalizmom in poškodbami.

 
 
 

Oglejte si tudi arhiv naših referenc ter naše večje projekte.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 

Aktualno

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.