Jezik:

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

 
 
 
 
 
 

Victaulic cevni sistemi

Sistem Victaulic je inovativna, univerzalna in celovita rešitev za spajanje ožlebljenih cevi s spojkami in fitingi že pripravljenimi za montažo.

Omogoča tako ekonomsko kot časovno varčevanje, je uporabniško zelo prijazen, hiter ter enostaven sistem, ki ne zahteva posebnih montažnih orodij razen ročice in natičnega ključa.

Victaulic je četrta metoda pri spajanju cevi za varjenjem, prirobničnimi in navojnim spajanjem. Uporablja se od leta 1925 na cevovodih, v poslovnih stavbah, ladjedelnicah, vojski, rudnikih, industriji in različnih aplikacijah povsod po svetu. Tlačni razredi so lahko mnogo višji kot pri prirobnicah, teža in dimenzije spojk pa sta v razredu med eno tretjino do ene polovice glede na primerljive prirobnice. Število sestavnih delov je drastično znižano.

Victaulic je idealen za uporabo v sistemih za požarno varnost, vodovodih, vodoinstalaterstvu, sanitarni tehniki, HVAC sistemih, sistemih s komprimiranim zrakom, mazalnih sistemih, industrijskih linijah, umetnem zasneževanju, tretmaju vode, rafinerijah, elektrarnah.

Spojke so sestavljene iz dvodelnega ohišja, dveh vijakov (do 24" ali DN600) in tesnila. Tesnilo je oblikovano tako, da ima v notranjosti komoro, ki jo medij sam potiska h koncem cevi. To pomeni, da s povečanjem tlaka narašča tudi učinek tesnenja. Ta lastnost zagotavlja visoke tlačne razrede z visokimi varnostnimi faktorji. Ponudimo lahko tudi tesnila primerna za vakuum.

Za konec, celovita, zanesljiva in enostavna metoda za sestavljanje cevi iz ogljikovega in nerjavečega jekla, bakra, aluminija ter ostalih materialov od premera ¾" do 72", omogoča znižanje uporabe delovne sile za vsaj 50% in drastično zniža število vprašanj montaže in predhodne priprave, vključno z vsemi povezanimi stroški.

Prednosti v primerjavi z varjenjem:

  • 5x hitrejša izvedba spoja, ki se povečuje z večanjem premera in debeline stene cevi,
  • kasnejša možnost razstavitve zveze (montaža/demontaža, modifikacije sistema, pregledovanje sistema,...)
  • ni potrebna kontrola varov (slikanje, rentgen, ultra zvok).
  • Ni nevarnosti povzročitve požara/ognja kot pri varjenje
  • Ni izločanja nevarnih plinov
  • Togi ali fleksibilni spoj
 
 
 
Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.
 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.