Jezik:

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

 
 
 
 
 
 

Fazonski kosi

Fazonski kosi so narejeni iz nodularne litine v skladu z EN 545:2010, z zunanjo in notranjo zaščito po postopku kataforeze min. debeline 70 mikronov oz. po klasičnem postopku min. debeline 250 mikronov. Opremljeni so z ustreznimi tesnili v skladu z EN 681-1. Prirobnični fazonski kosi standardne izvedbe imajo imeti vrtljivo prirobnico, obojčni fazonski kosi pa vključujejo STD, STD VI ali UNI Ve spoj. Spoji na obojčnih fazonskih kosih so enaki kot pri ceveh. Obojčno tesnilo je, zaradi zagotovitve kvalitete spoja, preiskušeno skupaj s fazoni (certifikat).

Večina materiala do dimenzije DN 250 je na voljo v skladišču v Logatcu. Fazonski kosi so bili testirani tudi na Zavodu za raziskavo materiala in na Inštitutu za varovanje zdravja v Ljubljani, kjer so izdali vse potrebne dokumente o ustreznosti uporabe materiala na področju Republike Slovenije.

Izbirate laho med dvema modeloma fazonskih kosov:

  • obojčnimi fazonskimi kosi, v velikosti od DN 60 do DN 2000 in
  • prirobičnimi fazonskimi kosi, v velikosti od DN 60 do DN 2000.
 
Razvrsti produkte po:
 
 
 
 
Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.
 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.