Jezik:

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

 
 
 
 
 
 

Priprava vode

Vsa živa bitja potrebujejo vodo za svoj obstoj, na žalost pa je čista voda danes redka dobrina. Ker je osnovna usmeritev našega podjetja ohranjanje okolja in okolju prijaznejša raba energentov, vam nudimo:

- Filtracijo vode (mehanska, peščena, z aktivnim ogljem, samopralni filtri, ultrafiltracija, reverzna osmoza), glede na rezultate analize surove vode, vam lahko predlagamo ustrezno rešitev.

- Dezinfekcijo vode (z ozonom, s klorom oz. klor dioksidom, hipokloritom, ter UV svetlobo), v vodi so lahko prisotni različne bakterije, mikroorganizmi. Z našimi dozirnimi sistemi ter napravami lahko sistem dezinficirate lokalno ali pa v celotni napeljavi.

- Mehčanje vode, trda voda predstavlja veliko težavo, povezano z nepotrebnimi stroški, tako v gospodinjstvu kot v industriji. Nudimo vam mehčalne sisteme vode za vse potrebe.

 
 •  
 •  
 •  
 •  
 • UV dezinfekcija

  UVC dezinfekcija je popolnoma fizikalni proces, katerega naravni način delovanja se zgleduje po Soncu. Princip dezinfekcijskega učinkovanja ultravijoličnih žarkov (UVC) na mikroorganizme temelji na učinkovanju visoko energijske UVC svetlobe. Najboljši učinek se pri UVC svetlobi doseže pri valovni dolžini 254 nm (nanometrov). DNA (nosilec genetskega zapisa) bakterij in virusov v vodi se zaradi učinkovanja UVC svetlobe poškoduje. Pri tem pride do deaktivacije mikroorganizmov in posledično do odmrtja celic. UVC svetloba v nekaj sekundah pobije bolezenske mikroorganizme in prepreči njihovo nadaljnje razmnoževanje. Dezinfekcija pitne vode z UVC svetlobo je od vseh postopkov dezinfekcije najbližje zahtevam po neobdelani vodi, saj se pri tem okus vode in njena mineralna sestava ne spremenita.
  Več »
   
   
 
 
Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.
 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.