Jezik:

Projektiranje, prodaja, izvedba in vzdrževanje vodovodnih, kanalizacijskih in merilno – regulacijskih sistemov s 24-urno tehnično podporo.

 
 
 
 
 
 

Sistem PAM-GLOBAL S®

Litoželezni sistem odvodnjavanja in notranje kanalizacije PAM Global S je sestavljen iz cevi in fazonov iz sive litine ter nerjavečega spojnega materiala v skladu s standardom EN 877. Na razpolago je tudi sistem za pritrjevanje in montažo Tyrodur, ki se uporablja za razna obešala, konzole in podobno.

Cevi so iz sive litine proizvedene po centrifugalnem postopku in toplotno obdelane (žarjene) za zmanjšanje notranjih napetosti in doseganje boljših mehanskih lastnosti. Cevi so znotraj zaščitene z 2k epoksi premazom 130 mikronov, zunaj osnovna rdeča antikorozijska zaščita 40 mikronov.

Fazonski komadi izdelani iz sive litine so zaščiteni po postopku kataforeze. Spojni material (spojke) so iz EPDM gume in nerjaveče objemke tipa kot Rapid NG.

Cevi se uporabljajo v kanalizacijskih sistemih in za odvodnjavanje v stavbah in pri odvodnjavanju mostov. Posebej primerne so za visoko obremenjene sisteme v laboratorijih, bolnicah in industriji, kjer so prisotne visoke temperature in agresivnost medijev. Uporabljajo se tudi v šolah, vrtcih, večstanovanjskih zgradbah, hotelih, knjižnicah in vseh ostalih objektih javnega značaja.

Posebne lastnosti se kažejo v poudarku na protipožarni in protihrupni zaščiti. Sistem je skladen in označen skladno z SIST EN 877. Dimenzije nominalno DN 50 do DN 300 (notranji premer) po povpraševanju tudi do DN 600.

Montaža po navodilih proizvajalca.

 
 
 
 
Če vas zanima več, nas kontaktirajte na tel. 01 759 08 00 ali preko spletnega obrazca.
 
 
 

Iskalnik

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.