Jezik:

Doseženi rezultati in zaupanje poslovnih partnerjev nas obvezujejo k izvedbi vedno dovršenih rešitev.

 
 
 
 
 
 

O podjetju

Podjetje CMC Group d.o.o. je bilo osnovano leta 1990 kot specializirano podjetje znotraj sistema CMC Skupine (ustanovljene l. 1989) za področje:

 • Tehnična podpora projektiranju, implementacija in vzdrževanje merilnih, kontrolnih in regulacijskih sistemov za tehnološke procese.
 • Vgradnja in vzdrževanje vodovodnih, ogrevalnih in plinskih sistemov.
 • Inženirska podpora, vgradnja in servis opreme za pripravo pitne in tehnološke vode ter čiščenje odpadnih voda.
 • Tehnična podpora, montaža in servis vodomerov, merilnikov toplotne energije in daljinskih sistemov odčitavanja merilnikov.
 • Dobava, vgradnja in vzdrževanje zasunov, loput, hidravličnih regulacijskih ventilov in ostalih vodovodnih armatur.
 • Zastopstvo, distribucija in trgovina na debelo.

Dejavnost podjetja je bila od začetka v tesni navezi z vodo. V samem začetku je podjetje dobavljalo cevi iz nodularne litine, fazonske kose, ventile in ostale armature, vodomere, merilnike pretoka, tlaka in nivoja, kakor tudi opremo za analizo kvalitete vode v javnih vodovodnih omrežjih, industriji in zasebnem sektorju.

Z leti se je ponudba rešitev razširila tudi na dobavo merilnikov toplotne energije, sistemov daljinskega odčitavanja, filtrnih in čistilnih aplikacij za vodo, specializiranih tesnil za vse vrste medijev, sistemov mehanskega spajanja cevi ipd.

 
 
 

Vgradnja in vzdrževanje

Z naraščajočimi izkušnjami in znanjem ter zaradi vse bolj specifičnih zahtev trga se je v podjetju razvil celovit projektni pristop k strankam, ki zajema tako sodelovanje pri zasnovi sistemov kakor tudi vgradnjo in vzdrževanje vsakega dobavljenega kosa opreme. Z lastno ekipo strokovnjakov in serviserjev omogočamo izvedbo vodovodnih in ogrevalnih sistemov, merilnih in nadzornih aplikacij ter vzdrževanje in podporo skozi celotno življenjsko dobo.

 
 
 

Stabilna rast in razvoj

V letu 2001 sta se našim podjetjem na Hrvaškem, v Makedoniji ter Bosni in Hercegovini pridružili še podjetji v Srbiji in Črni Gori. Leta 2004 smo v industrijski coni Zapolje v Logatcu odprli nov distribucijski in servisni center z obsežnim skladiščnim prostorom in delavnicami. Skupini so se v letih 2005 in 2006 pridružila še podjetja CMC Priština, Sofija in Tirana.

Rezultati poslovanja in zaupanje naših poslovnih partnerjev nas obvezujejo k nadaljnjemu razvoju in širjenju naše ponudbe, obenem pa tudi k stalnemu izpopolnjevanju in izobraževanju zaposlenih v podjetju z namenom zagotavljanja rešitev tudi za najbolj zapletene aplikacije.

 
 
 

Naša vizija je ponuditi našim strankam:

 • Visoko raven kakovosti storitev
 • Širok izbor kakovostnih izdelkov
 • Sodelovanje z visoko kvalificiranim in strokovnim osebjem
 • Sledenje trgu in zahtevam strank
 • Širok spekter rešitev za številne aplikacije

Ekipa CMC Group

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.