Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Izmenjava izkušenj, idej in znanja

Izmenjava izkušenj, idej in znanja

17.10.2019

Izobraževanje je bilo namenjeno vsem, ki se ukvarjajo s projektiranjem vodovodnih in kanalizacijskih sistemov tako gradbene kot strojne smeri, vodjem projektov, nadzornikom, ter vsem, ki so posredno ali neposredno povezani z njimi. Udeleženci zasebnih družb in javnih komunalnih podjetij so spoznali prednosti duktilne litine v primerjavi z ostalimi materiali za vodovodne sisteme, možnosti zaščite cevi glede na zemljino, v katero se polagajo in njihove načine spajanja glede na konfiguracijo terena.

Inženirja za tehnično podporo projektantom iz podjetja Saint Gobain PAM sta predstavila aplikacijo za pametne telefone PAMTOOLS, ki je odličen pripomoček za projektiranje in nadzor, ter aplikacijo PAMCAD, ki olajša načrtovanje in risanje vodovodnih sistemov.

Dodatno smo predstavili uporabo cevi in fazonov za kanalizacijo in odvodnjavanje proizvajalca Poloplast, ki so izdelane iz troslojnega PP in imajo vrsto prednosti pri nizkih in visokih gradnjah. Strokovno srečanje je bilo podprto tudi s sodobnimi smernicami in primeri dobrih praks.

Udeleženci so si bili enotni, da so tovrstna izobraževanja, ki temeljijo na praktičnih primerih in izmenjavi izkušenj, še kako dobrodošla za bodoče delo.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.