Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Projekt: Kreiranje poslovne odličnosti s trajnostno-razvojno-inovativnimi pristopi (KREPOTRIP)

Projekt: Kreiranje poslovne odličnosti s trajnostno-razvojno-inovativnimi pristopi (KREPOTRIP)

05.01.2018

Z integracijo trajnostno razvojno-inovativnih pristopov v vseh poslovnih procesih načrtujemo poslovno odličnost z merljivimi kazalci in kazalniki.

Z uveljavljanjem nadgrajenega poslovno-organizacijskega modela želimo postati vodilni na področju dejavnosti ter prvi nadzornik družbeno odgovornega ravnanja.

Cilji operacije:

  • poslovna odličnost podjetja,
  • izboljšano poslovno-organizacijsko in tehnološko okolje,
  • izboljšani poslovni učinki projektov,
  • izboljšana raba virov,
  • povečan ugled podjetja.

Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) preko Ministrstva za gospodarski razvoj. Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru »Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 -2020«, prednostne osi: : »Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast«; prednostne naložbe: »Spodbujanje podjetništva, zlasti z enostavnejšim izkoriščanjem novih idej v gospodarstvu in pospeševanjem ustanavljanja novih podjetij, tudi prek podjetniških inkubatorjev«; specifičnega cilja: »Povečanje dodane vrednosti MSP«.

(www.eu-skladi.si)

 
 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.