Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Informativni dan na SŠTC

Informativni dan na SŠTC

22.02.2017

Na Srednji šoli tehniških strok v Šiški (SŠTS), ki je osrednja šola za izobraževanje kadrov v tehniški stroki v ljubljanski regiji, in ki jo letno obiskuje več kot 800 dijakov, vpisanih v programe s področja elektrotehnike, računalništva in mehatronike, v času informativnih dni za predstavitev organizacije in delovanja šole poskrbijo učitelji. Glavno vlogo pa nosijo dijaki, ki v učilnicah in delavnicah programov elektrotehnike, računalništva in mehatronike predstavljajo življenje na šoli, delo pri pouku, simulacijo delovanja in uporabe naprav, opreme in sistemov ter odgovarjajo na vprašanja bodočih dijakov in njihovih staršev.

Letos so bodoče dijake (in njihove starše) na Srednji šoli tehniških strok pričakali še z nekaj novostmi. V novi, sodobno opremljeni večnamenski predavalnici, ki sprejme več kot 200 ljudi, se je obiskovalcem predstavila dijaška skupnost šole z vsemi svojimi dejavnostmi, med drugim tudi z glasbeno skupino, ki je poskrbela za sproščeno vzdušje. Dijaški skupnosti je »družbo delala« ravnateljica šole, ki je bodoče dijake in starše na kratko nagovorila in povabila k vpisu.

Obenem pa so k sodelovanju spet povabili tudi podjetja, ki so bodočim dijakom  predstavila svoje programe, štipendiranje, možnosti opravljanja PUD (praktičnega usposabljanja z delom) in zaposlitve. Letos so se povabilu k predstavitvi odzvala naslednja podjetja: ABB, BELMET MI, BRAMAC, CMC EKOCON, DIRKALNA ROBOTIKA, ELCOM, ELEKTRO LJUBLJANA, ELEKTROSPOJI, HELLA, IC ELEKTRONIKA, LITOSTROJ POWER, LOTRIČ MEROSLOVJE, METAL PROFIL, METREL, PIVOVARNA LAŠKO UNION, SAP, SIEMENS, SILIKO in SMC INDUSTRIJSKA AVTOMATIKA, katerih predstavniki so odgovarjali na številna vprašanja mladih in njihovih staršev.
Nekaj utrinkov z letošnjega informativnega dne na Srednji šoli tehniških strok si lahko ogledate na njihovem FB profilu:

https://sl-si.facebook.com/SrednjaSolaTehniskihStrokSiska/.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.