Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Webinar Tretma pitne in tehnološke vode

Webinar Tretma pitne in tehnološke vode

14.04.2022

V sklopu rednih izobraževanj za naše poslovne partnerje smo organizirali predstavitev o tretmaju pitne in tehnološke vode. Na izobraževanju so bile podrobneje predstavljene teme o:

  • koagulaciji in flokulaciji,
  • peščeni filtraciji,
  • UV dezinfekciji ter
  • industrijski in komunalni uporabi mehanskih samočistilnih filtrov.

Predavatelja, Wolf-Dietrich Meese, svetovalec za področje filtracije in UV dezinfekcije iz podjetja Aquafides, in Alex Jacobson, svetovalec za mehanske samočistilne filtre iz podjetja Amiad, sta predstavila širok nabor vsebin, ki sta jih podprla tudi s praktičnimi primeri. Podala sta odgovore o izbiri kemijskih in mehanskih postopkov za pripravo pitne vode in o načinih zmanjšanja uporabe kemikalij pri dezinfekciji pitne vode. Slušatelji so dobili informacije tudi o uporabi mehanskih samočistilnih filtrov v tretmaju pitne in tehnološke vode, zato verjamemo, da jim bodo pridobljena znanja v podporo pri nadaljnjem delu.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.