Jezik:

Po skrbno načrtovanih vodovodnih omrežjih priteče čista voda v vsak dom.

 
 
 
 
 
 

Obvestilo poslovnim partnerjem

Obvestilo poslovnim partnerjem

17.03.2020

Naše poslovanje ob upoštevanju najnovejših priporočil NIJZ in ukrepov pristojnih ministrstev poteka v omejenem obsegu, vendar trenutno še nemoteno.

  1. Vsi zaposleni so v delovnem času dosegljivi preko e-pošte, stacionarnih in mobilnih telefonskih številk.
  2. Sestanki z zunanjimi partnerji na naši lokaciji niso predvideni, zato se pred morebitnim načrtovanim obiskom OBVEZNO predhodno posvetujte z nami.
  3. Vsa naročila predhodno najavite, da se ustrezno in skladno z ukrepi pripravi material. Ob prevzemu upoštevajte navodila naših zaposlenih, kakor tudi mi upoštevamo vaša navodila pri dostavah.
  4. Vse dostave predhodno najavite, dostavna služba in vozniki počakajo pred vhodom v skladišče na navodila dežurne ekipe.

Priporočamo, da naročila oddajate preko e-pošte ali telefona.

Dobavljivost blaga in dobavni roki načeloma ostajajo nespremenjeni, prav tako je urejena interventna zaloga materiala pri nas v Logatcu.

Želimo vam predvsem, da ostanete zdravi, v upanju, da se stanje čim prej normalizira.

Kolektiv podjetja CMC GROUP

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
IOC Zapolje I/10
SI-1370 Logatec

T: +386 1 759 08 00
F: +386 1 759 08 01
E: info@cmc-group.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.